Pest Control Services

Tentang Pest Aside

Pest Aside ialah penyedia perkhidmatan kawalan perosak berlesen yang berpangkalan di Kota Kinabalu. Pasukan kami menyediakan Kawalan Perosak Am, Penyelesaian Kawalan Anai-anai dan Perkhidmatan Sanitari kepada pelanggan di Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, pedalaman Sabah & Labuan.

Pasukan Juruteknik Kawalan Perosak bertauliah kami dilatih untuk mengenal pasti punca isu berkaitan perosak, dan menyediakan penyelesaian yang berkesan, cekap kos dan disesuaikan untuk memenuhi keperluan setiap Pelanggan (termasuk pelaporan yang disesuaikan untuk memenuhi pematuhan HACCP, Halal dan dalaman ).

Pest Aside menawarkan perundingan awal dan pemeriksaan tapak tanpa wajib dan percuma. Perkhidmatan kami sangat kompetitif dengan harga, jadi hubungi Pest Aside dengan segera untuk menyelesaikan masalah berkaitan haiwan perosak anda.Hubungi Pest Aside untuk konsultasi percuma
+6088 266 430 (Kota Kinabalu Ibu Pejabat) | +6019 880 6347 (24 Jam)
info@pest-aside.com.my

Kawalan Perosak

Penyelesaian Kawalan Perosak Am kami disasarkan ke arah pencegahan dan pembasmian spesies perosak biasa termasuk tikus, lipas, nyamuk (dan serangga terbang lain), semut serta spesies perosak yang kurang biasa seperti kutu, pepijat katil, burung, lebah , tebuan dan serangga produk kedai.

Pest Aside menawarkan pelbagai penyelesaian bersepadu dengan harga kompetitif yang mungkin termasuk kaedah seperti semburan sisa, umpan gel, papan gam, pengabusan, pengabusan, pembunuh jentik-jentik atau mungkin melibatkan pemasangan peralatan khusus seperti perangkap cahaya atau stesen umpan tertutup.

Pest Aside juga menawarkan pilihan kawalan serangga perosak yang mesra alam dan selamat untuk kanak-kanak seperti penyembur berasaskan air (alternatif kepada pengabusan berasaskan diesel standard), racun perosak berasaskan organik dan stesen pengumpan tertutup (menghalang kanak-kanak daripada mengakses bahan kimia yang berpotensi berbahaya).

General Pest Control

Hubungi Pest Aside untuk konsultasi percuma
+6088 266 430 (Kota Kinabalu Ibu Pejabat) | +6019 880 6347 (24 Jam)
info@pest-aside.com.my

Termite Solutions

Anai-Anai

Pest Aside menawarkan kedua-dua Program Penghapusan Anai-Anai untuk mereka yang mempunyai serangan anai-anai sedia ada dan Penyelesaian Pencegahan Anai-anai bagi mereka yang tidak mempunyai serangan, tetapi ingin mengambil tindakan pencegahan untuk melindungi aset mereka.< /p>

Program Penghapusan Anai-anai
Menggunakan stesen umpan Dalam Tanah & Atas Tanah, penyemburan dan suntikan anai-anai. Objektifnya ialah supaya koloni anai-anai memakan umpan dan racun anai-anai, yang akan menghapuskan koloni anai-anai.

Penyelesaian Pencegahan Anai-anai
Untuk struktur sedia ada, Pest Aside menggunakan stesen umpan Dalam Tanah dengan pemintas yang memikat, membolehkan juruteknik kami mengesan koloni anai-anai dan menghapuskannya sebelum ia boleh menyebabkan sebarang kerosakan pada struktur pelanggan. Untuk projek pra-pembinaan, Pest Aside menggunakan rawatan tanah untuk mencipta penghalang kalis anai-anai antara struktur yang akan datang dan tanah yang menghapuskan sebarang anai-anai yang cuba menembusi halangan ini.


Hubungi Pest Aside untuk konsultasi percuma
+6088 266 430 (Kota Kinabalu Ibu Pejabat) | +6019 880 6347 (24 Jam)
info@pest-aside.com.my

Soalan Lazim

S. Bolehkah Pest Aside memberi saya sebut harga?

J. Sebelum Pest Aside mengeluarkan sebut harga, rundingan awal akan dijalankan untuk menilai keperluan kawalan perosak anda. Bagi lokasi bandar seperti Kota Kinabalu, rundingan awal ini akan merangkumi pemeriksaan tapak secara percuma dan tiada kewajipan.

S. Adakah Pest Aside mengenakan bayaran untuk perundingan awal?

J. Tidak, Pest Aside menawarkan rundingan awal dan pemeriksaan tapak secara percuma dan tiada kewajipan.

S. Di manakah Pest Aside menawarkan perkhidmatan kawalan perosak?

J. Pest Aside menawarkan perkhidmatan kawalan perosak di Kota Kinabalu, dan mana-mana lokasi di seluruh Sabah & Labuan.

S. Adakah Pest Aside Berlesen?

J. Pest Aside ialah pengendali Kawalan Perosak berlesen penuh, mematuhi Akta Racun Perosak 1974. Pest Aside dilesenkan oleh Jabatan Pertanian (Jabatan Pertanian) untuk melaksanakan perkhidmatan kawalan perosak dan menyimpan dan menjual racun perosak.

S. Adakah Juruteknik Kawalan Perosak Anda Layak?

J. Setiap Juruteknik Kawalan Perosak kami mempunyai pelesenan dan kelayakan yang diperlukan untuk melaksanakan tugas yang diberikan. Ini mungkin termasuk memiliki Lesen Pemakai Racun Perosak (PAL) atau Lesen Penolong Pemakai Racun Perosak (APAL), yang dikeluarkan oleh Jabatan Pertanian, membenarkan Juruteknik Kawalan Perosak mengendalikan, mengangkut dan menggunakan bahan kimia terkawal.

S. Adakah kaedah Kawalan Perosak dan bahan kimia anda selamat untuk keluarga saya dan alam sekitar?

J. Pest Aside menawarkan rangkaian atau pilihan kawalan perosak yang mesra alam dan selamat untuk kanak-kanak. Sila bincangkan sebarang kebimbangan atau keperluan dengan Pengurus Kawalan Perosak kami semasa pemeriksaan tapak anda.

S. Apakah perkhidmatan dan produk lain yang ditawarkan oleh Pest Aside?

J. Pest Aside menawarkan rangkaian Penyelesaian Sanitari termasuk penyediaan dan servis tong sanitari tanpa sentuhan, unit lampin dan pembekalan, stok semula dan servis produk kebersihan tangan & tandas.


Hubungi Pest Aside untuk konsultasi percuma
+6088 266 430 (Kota Kinabalu Ibu Pejabat) | +6019 880 6347 (24 Jam)
info@pest-aside.com.my

Hubungi Pest Aside

Sila arahkan semua pertanyaan (untuk mana-mana lokasi di seluruh Sabah dan Labuan) kepada:

Tel: +6088 266 430 (Kota Kinabalu Ibu Pejabat)
Tel: +6019 880 6347 (24 Jam)
Fax: +6088 223 431

Email: info@pest-aside.com.my
Web: www.pest-aside.com.my

Ibu Pejabat:
Lot 6CF04(C), 6th Floor, Block C,
Kompleks Karamunsing,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah, Malaysia

Cawangan Sandakan:
Blok B1, Lot 3, Tingkat 1,
Jalan Labuk, Bandar Labuk Jaya,
90000 Sandakan,
Sabah, Malaysia

Cawangan Labuan:
Lazenda Warehouse,
Jalan Rancha-Rancha,
87000 Labuan, Malaysia